Pages

Saturday, June 5, 2010

Lambat siot update~

Ni lah dia setiap kali hujung minggu
mesti xsabar ak nk tengok episod2 baru anime2 kesayangn aku

anime2 lah sgt..tp yg sebnrnya cuma one piece jer yg ak setia follow sejak dulu dulu dan dulu duluuuuuu lagi..

huhu betapa byknya dulu..
sajer nk menunjukkan yg ak nih mmng die hard fans one piece~
hak..hakk...byk siot ak punyer koleksi one piece nih~
kalau korng tgk mesti komfem terkejut beruk kan~
hix..hixx..

Kalau hujung minggu pon dia xkluar episod baru
mmng frust menonggeng lah ak
mmng serba xlengkap lah hujung minggu tuh
huhu bolh lak mcm tuh kn ~

website ats dan bwh nih mmng tmpt favorite ak hujung minggu
Kat watch-onepiece.com nih ak layan siri2 anime one piece
walaupon jauh ketinggalan nk compare dgn siri manga nyer
tapi aku masih nk tgk jgk dlm bentuk anime
barulah betul2 menghayati one piece nih kan

apa yg bestnya mungkin pergerakan dan setiap perlawann kita blh tgk dgn jelas kalau nk compare dgn dlm bentuk drawing asal..
kalau drawing tuh, faham2 jer lah kan..mmng kdng2 susah nk mentafsir pergerakan setiap perlawanan
haa sebb tuh lah ak xpernh miss nk tgk~


onemanga.com nih sure mmng fames utk kaki2 anime
hak..hakk...apa taknya penuh anime dia kumpul dkt website nih
kt sini jgk anda boleh layan lah semua2 anime termasuk yg skrng tgh fames kt jepon pon
cuma pernah rajin membaca jer syaratnya
kalau mls nk mmbaca, baik layan siri dlm bentuk anime cm ak~
tapi ak still layan dua dua skali..
hak..hakk...hebat kan..huhu~

1 comments:

Raybond said...

wah.. sama jew minat kita nie... =)

Related Posts with Thumbnails